Vision 5- Fakta vs Lögn

Publicerad 2012-11-30 22:50:00 i Allmänt,

Som ni många säkert redan lagt märke till råder nu lite kaos kring matchen mellan Bäckström och Svensson.
Jag kan inte ge er några direkta svar på frågor just nu då många frågor svävar runt även i mitt huvud men jag försöker hålla er så uppdaterade som möjligt! Här nedan följer en kort förklaring om hur läget ser ut just nu.
 
Sent natt spreds ryckten ut om att matchen mellan Svensson vs Bäckström var inställd, detta stämde dock inte men tidigt i morse var det klart att Svensson inte kunde gå match, med 7kg kvar att banta. Nu ligger Martin inlagd på sjukhus. Bäckström tillätt Martin en match på -68,5 men läkarna vägrade under -69.5. Svensson kommer inte tillåtas gå match i fjädervikt mer då han bevisat att han inte är gjord för klassen. Bäckström är irriterad på Svensson som inte tagit sitt ansvar att hålla vikten, hur vida det nu blir med lönerna för fightarna kommer diskuteras med Martin så snart som möjligt. För mer ingående fakta och senaste intervju med Ronnie Johansson från VISION hänvisar jag till http://www.kimura.se/ronnie-johansson-pa-vision-berattar-om-den-installda-matchen-mellan-backstrom-vs-svensson där kimuras chefsredaktör Simon Kölle nyligen har intervjuat Ronnie Johansson, 
 
Jag återkommer med mer info kring morgondagens övriga kort! Det är bra matchningar och jag tror VISION kommer göra en toppengala i morgon!
 
 
 

Den lilla världen- MMA

Publicerad 2012-11-30 15:20:00 i Allmänt,

Var med om en riktigt rolig händelse igår. Jag stod på centralstationen i Stockholm och väntade på mitt "något" försenade tåg. Precis som alla andra år så SNÖAR det faktiskt i Sverige på vintern... Vilket ett visst bolag tydligen inte tycks ha förstått trots att de haft monopol på marknaden i dryga 125 år. Jaja denna gång skedde ingen skada, jag hade inga tider att passa  OCH jag träffade männsikan hela det här inlägget egentligen var ämnat att handla om.
 
Medans jag snabbt blickar över stationshuset efter sittplats (som vanligt hopplöst) så lägger jag snabbt märke till en kille som står och ser förvirrad ut. På ren intution går jag fram till killen, och frågar: you need any help?
Killen skiner glatt upp, berättar att han bor i 'Nordirland och nyligen kommit till Stockholm och att han på Lördag ska se på 'Vision'. Han frågar efter vägen till hotellet han ska bo på och efter en snabb kartvisning börjar han förklara för mig om sporten MMA och hur peppad han var på att få se "Sitenkov kick some swede as'. Jag låter honom hållas men avbryter kort efter med ett: 'Dude, you know the history of Sweden? Then you know about the wikings?' Killen nickar fundersamt medans jag fortsätter: 'Great, then you know that Häggström will kick Sitenkovs as! Sorry...' Killen tittar stumt på mig innan han kort därefter bryter ihop i ett asgarv och svarar mig: 'Oh... I feel really stupid now...'
 
vi skrattade ett tag åt händelsen, snackade förväntningar inför Vision och hälsade varandra en trevlig helg och lycka till i livet. Snacka om att MMA-världen är liten! 
 
Vad har du för förväntningar inför Vision? 

Själv peppar jag upp med att fortsätta hålla figalia igång med dagliga uppdateringar och självklart kommer jag uppdatera rond för rond i morgon! Så ni glömmer väll inte att checka in bloggen?
 
Nästa vecka går dessutom Alexander Gustavsson sin UFC-match mot Mauricio Shogun Rua!
Det får ni inte missa!!!
 
 

falska ryckten!

Publicerad 2012-11-30 09:27:44 i Allmänt,

Fick precis nys om falska ryckten när jag satt o kollade på kimura.se efter att återigen ha sett ett lysande panelen-avsnitt. Matchen Bäckström vs Svensson är INTE inställd. Matchen försvann tillfälligt från Unibet MEN den är alltså inte inställd! Figalia peppar för en grym vision-gala i morgon! Och glöm inte... Sanningen kommer alltid fram! Ha en fin vinterdag!

Pannie Kianzad- Inför Vision 5

Publicerad 2012-11-27 19:46:00 i Allmänt,

Nu på lördag går Vision 5 av stapeln i Fryshuset i Stockholm.För första gången går en tjejmatch i proffsionell MMA under Vision. Britten Cheryl Flynn gör debut inom proffsMMA och möter Sveriges nya tjejproffs i MMA som i vår gjorde debut i Tallinn mot Helin Paara och vann, Pannie Kianzad. FigaliaMMA tog kontakt med Pannie Kianzad och bad om ett par frågor. Till svar fick jag en oerhört snäll och trevlig Pannie som gladeligen ställde upp på att bli intervjuad!  

 

Hur känns det att få köra på vision? Det är ju första gången en tjejmatch går på Vision FC.

-Det är alltid kul att få va med i stora evenemang och inte minst vara den första på Vision. Jag och Cheryl kommer göra en grym debut match för damklassen.

Hur har du förberet dig inför matchen på lördag mot Cheryl Flynn?

-Inför denna matchen gjorde jag en del förändringar. Mer fys träning, explosiva övningar, fettförbrännings träning för att komma ner till viktklassen.
Sparringen har blivit grisigare mot buren, no mercy från mina sparring partners. utvecklat min stil till lite elakare, lite bättre!
Studerat min motståndare, stillastående men bra dynga i nävarna. Passar mig bara fint.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

-Jag är vaken 05.45 varje morgon, förbereder mig för löpning eller 1 h promenad eventuellt stående träning några veckor innan match, med en kopp kaffe. Hoppar in i duschen, lägger på mitt ansikte, trycker i mig 3 ägg, lök och keso och lite mer kaffe. Kutar som vanligt till bussen, sitter i skolan från 8.30 - 14-15.00
Sen drar jag mig hemåt för att plugga, laga mat, liten powernap tills det är dags för träning på kvällen igen. Där varierar det från mma/thai/sw
Inför Vision har jag även fystränat efter kvällspasset och ibland under lunchen.

När visste du att du ville satsa på MMA?

-Om jag säger såhär: Jag och mman bestämde oss för att satsa på varandra efter SM guldet 2010. Jag kände mig redo att gå över till proffs efter att ha avklarat shootfightingen.

Till sist, vem anser du är den bästa MMAfightern?

-Bästa MMA fightern? Jag är ett Diaz fan! Kan inte välja vilken av dem. De är ju för gooa båda två.

 

 

Figalia MMA håller tummarna och önskar Pannie lycka till på lördag!

Vision FC gör tjejdebut- Cheryl Flynn vs. Pannie Kianzad

Publicerad 2012-11-26 00:14:00 i FC,

För första gången går en match för tjejer i Vision FC. Sveriges proffs inom tjejMMA Pannie Kianzad möter Cheryl Flynn.
 
Som ni kanske vet så är Pannie Kianzad Sveriges nya stjärnskott inom proffsMMA. I våras gick hon sin debutmatch inom proffsMMA mot Helin Paara i Tallin. Trots att Helin stod på hemmaplan så visade Pannie att det var hon som var vinnaren. Och vann, det gjorde hon. Nu möter Pannie Kianzad en debutanten Cheryl Flynn från England. Det ska bli riktigt intressant att se dessa två mötas i Stockholm på lördag! 
 

Vision FC 5- Fight Card

Publicerad 2012-11-25 23:36:00 i FC,

Nu på lördag går Vision FC 5 av stapeln i Fryshuset i Stockholm. Det stora fokuset ligger för tillfället på Nicklas Bäckström vs. Martin Svensson men vi ska inte glömma Oskar Sollevi som efter ett långt uppehåll gör en comeback mot Botan Tokay! Dessutom går titelmatchen i bantamvikt mellan David Häggström vs. Artemij Sitenkov!

Utöver dessa matcher kommer också två debutmatcher gå på Lördag kväll, nämligen Jonatan Salminen som kommer möta Dennis Erdogan samt Cheryl Flynn som kommer möta Pannie Kianzad. Härligt att tjejMMA:n börjar ta lite mer plats! Ni kan läsa mer om Cheryl Flynn vs Pannie Kianzad på bloggen. 
 

 
 
Fight Card- Vision FC 5
 
Titelmatch Bantamvikt
David Häggström (6-1-1) vs. Artemij Sitenkov (14-8-0)
 
Huvudkort
Fjädervikt: Martin Svensson (10-3-0)  vs.  Nicklas Bäckström (5-0-0)
Fjädervikt: Joni Salovaara (11-5-0)  vs.  Olivier Pastor (17-11-0)
Weltervikt: Frodi Hansen (7-5-0)  vs.  Andreas Ståhl (7-0-0)
Weltervikt: Jonatan Westin (4-2-0)  vs.  Glenn Sparv (5-1-0)
 
Underkort
Fjädervikt: Carlos Prada (3-3-0)  vs.  Frantz Slioa (3-0-0)
Fjädervikt: Botan Tokay (3-0-0)  vs.  Oskar Sollevi (3-1-0)
Weltervikt: Fernando Gonzalez (3-0-0)  vs.  Lauri Väätänien (6-5-1)
Weltervikt: Niclas Danielsson (2-1-0)  vs.  Håkon Foss (1-0-0)
Mellanvikt: Dennis Erdogan (0-2-0)  vs.  Jonatan Salminen (Debut)
Fjädervikt: Pannie Kianzad (1-0-0)  vs.  Cheryl Flynn (Debut)

Proffsboxaren Héctor "Macho" Camacho Matías död

Publicerad 2012-11-24 22:04:00 i , Nyheter,

 
Héctor "Macho" Camacho- 3 faldig världsmästare i boxning med ett record på 79-6-3 varav 38 knockouts.Han gjorde sin proffsdebut 1980 mot David Brown men sista matchen för "Macho Camacho" var 2010 mot Saul Duran. En comeback var planerad inför 2013 trots sina 50 år men i Tisdags 20/11-12 blev Héctor och hans vän Adrian Mojica beskjutna i sin bil utanför en pub hemma i Bayamón i Puerto Rico.
 
Héctor ska ha blivit skjuten i ansiktet och halsen men överlevt. Vännen Adrian Mojica ska ha avlidit genast. Adrian ska ha haft 9 påsar kokain i fickan och att ytterligare 10 påsar ska ha hittats öppnade i bilen. Motivet till skjutningen är ännu oklart men troligtvis handlar det om en uppgörelse.
 
2005 arresterades Héctor Camacho i samband med ett inbrott i en elektronikvarubutik i Mississippi. 2007 erkände han sig skyldig till att ha varit inblandad i inbrottet. Han dömdes till 7 års fängelse men straffet sänktes till 1 år i fängelse och extra skyddstillsyn. 2008 mötte han Perry Ballard i World Boxing Empire's mellanvikt championship och vann, 2010 var sista gången vi fick se Camacho, i matchen mot Saul Duran där Macho dessvärre förlorade. 
 
Igår ska läkare ha förklarat den 50 åriga Héctor Camacho Matías, hjärndöd. Sonen Hector Jr. som gått i pappas fotspår och blivit proffsboxare, ville hålla fadern vid liv via resperatorn men "Macho's" mor ska ha haft sista ordet och valde då att stänga av respiratorn. 
 
 
Héctor "Macho" Camacho Matías 1964-05-24 ~ 2012-11-24
 
 
 

Vägen till VISION

Publicerad 2012-11-24 20:36:00 i FC,

Ni missar väll inte världens första dokumetär om MMA på Svenska? Skapad av Jaser Davari och några till ur Kimuragänget, bl.a grabbarna ur MMA Panelen Paul del Valle och Simon Kölle. 

Klockan 22:00 ikväll på tv4 Sport kan ni se 'Vägen till VISION- Nicklas Bäckström vs. Martin Svensson'
Själv kommer jag bänka mig framför tv:n! Den är i 2 delar, observera att 2:a delen går direkt efter i samma kanal! 
 
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 
Se Vägen till VISION- Preview genom att klicka på länken här nedanför =)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N5YNx4E9BWk

Ursäkta röran!

Publicerad 2012-11-15 02:50:59 i Allmänt,

Sidan håller på o ska designas om, tyvärr innebär det att det under tiden kommer vara lite rörigt i texterna och att inte bilder o logotyper riktigt hinner med. Det här ska inom kort vara fixat men jag hoppas att ni kan stå ut så länge!

UFC 154

Publicerad 2012-11-15 02:45:00 i UFC,

 
Nu på lördad den 17:e November kommer UFC 154 gå i Kanada Huvudkortet står Georges St. Pierre vs. Carlos Condit för och det ser ut o blir en riktigt intressant match. Här nedan finns hela matchkortet för UFC 154.
 
Matchkort:
 
Huvudmatch
  • Georges St. Pierre (22-2-0)   vs.  Carlos Condit (28-5-0


Huvudkort
  • Martin Kampman (20-5-0)  vs.  Johny Hendricks (13-1-0)
  • Tom Lawlor (7-4-1)  vs.  Francis Carmont (19-7-0)   
  • Costantinos Philippou (11-2-0)  vs.  Nick Ring (13-1-0) 
  • Pablo Garza (11-3-0)  vs.  Mark Hominick (20-11-0)

FX Preliminärt kort
  • Alessio Sakara (15-9-0)  vs.  Patrick Cote (17-8-0)
  • Cyrille Diabate (18-8-1)  vs.  Chad Griggs (11-2-0)
  • Sam Stout (18-7-1)  vs.  John Makdessi (9-2-0)
  • Rafael dos Anjos (17-6-0)  vs.  Mark Bocek (11-4-0)

Facebook Preliminärt kort
  • Antonio Carvalho (14-5-0)  vs.  Rodrigo Damm (10-5-0)
  • Ivan Menjivar (24-9-0)  vs.  Azamat Gashimov (7-1-0)
  • Darren Elkins (14-2-0)  vs.  Steven Siler (21-9-0)
  • Matthew Riddle (6-3-0)  vs.  John Maguire (18-4-0)


Mer info kring helgens UFC 154 dyker upp inom kort!
 
 
 

 

"Lucky Punch" - Cung Le om UFC Macao-galan

Publicerad 2012-11-11 11:48:00 i UFC,

 
I helgens UFC-gala som gick i Japan stod Cung Le vs. Rich Franklin för huvudkortet. Le knockade Franklin (föredetta mellanviktsmästare) 2:17 min in i första ronden vilket bevisar att den 40 åriga Cung Le fortfarande är "in game", men enligt Cung Le själv handlade det snarare om tur än skicklighet (lucky punch som Le själv uttryckte det i intervjun efter matchen).
 
 
Se hela intervjun med Cung Le från UFC Macao här!
 
för er som missade Cung Le slå ut Rich Franklin i UFC Macao-galan så klicka in på länken här nedan för se Le's klockrena höger! 
http://www.kimura.se/se-cung-les-knock
 
 

UFC Macao- Resultat

Publicerad 2012-11-11 09:31:00 i UFC,

Här kommer resultaten från helgens UFC!
 
Huvudkort
  • Cung Le besegrade Rich Franklin via KO 2:17 i första ronden
  • Thiago Silva besegrade Stanislav Nedkov via Submission (armtriangel) 1:45 i 3:e ronden
  • Dong Hyun Kim besegrade Paulo Thiago genom enhälligt domslut (30-26, 30-27, 30-27)
  • Takanori Gomi besegrade Mac Danzig genom delat domslut (29-28, 29-28, 29-28)
  • Jon Tuck besegrade Zhang Tiequan genom enhälligt domslut (29-28, 30-27, 29-28)
  • Takeya Mizugaki besegrade Jeff Hougland genom enhälligt domslut (30-25, 30-27, 30-27)

 

Underkort

  • Alex Caceres besegrade Motonobu Tezuka genom delat domslut (29-28, 30-27, 30-27)
  • John Lineker besegrade Yasuhiro Urushitani genom enhälligt domslut (29-28, 30-27, 29-28)
  • Riki Fukuda besegrade Tom DeBlass genom enhälligt domslut (30-27, 29-28, 29-28)
 

Resultat The Zone FC 11 'Survival'- Resultat

Publicerad 2012-11-11 02:47:00 i FC,

Titelmatch- Tungviktsbälte
Dmitry Poberezhets       VS.          Eddy Bengtsson
Combat Dobro- Unkraina                 Gladius MMA- Sverige
Dmitry besegrar Eddy via TKO 1:26 minuter in i 1:a ronden. 

Titelmatch- Mellanviktsbälte
Victor Cheng                 VS.           Ion Pascu
Gladius MMA- Sverige                   Ministry of Martial Arts UK & Absoluto FC- UK
Victor besegrar Ion genom enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27).
______________________________________________________________________
 
Mellanvikt:
Jean Francois Lenogue   VS.          Martin Wojcik
Team Lenouge- Frankrike                  Pancrase Gym- International                            
Jean besegrar Martin genom delat domslut (30-27, 28-29, 29-28).
 
Lätt tungvikt:
Magnus Strandner            VS.          Aruna Vilius
GBG MMA- Sverige                            Knight of Plunge- Litauen
Magnus besegrar Aruna genom majoritetsdomslut (29-28, 29-28, 28-28)
 
Lättvikt: 
Jonathan Svensson           VS.          Jerome Vaulerin
Vallentuna Boxing Camp- Sverige         019 Boxing Camp- Frankrike  
Jonathan besegrar Jerome via TKO (cut) 4:43 min i 2:a ronden.
 
Weltervikt:
Per Franklin                       VS.         Reda Sidhoumvia
Gladius MMA- Sverige                         Hybrid Fight Team- Frankrike               
Per besegrar Reda vis submission (armbar) 3:46 min i 1:a ronden.
 
Mellanvikt:
Marcus Andersson              VS.         Dmitri Anghelou
Örebro MMA Center- Sverige            Sausset Fight Team- Frankrike
Marcus besegrar Dmitri via submission (armbar) 2:30 min i 1:a ronden.
 
Fjädervikt: 
Rami Aziz                           VS.         Emil Ahlqvist
GBG MMA- Sverige                             Örebro MMA Center- Sverige
Rami Aziz besegrar Emil Ahlqvist genom enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-27)
 
Bantamvikt:
Emil Hartsner                      VS.          Gianluca Scottoli
Frontier MMA- Sverige                       Shoot Team Modena- Italien
Emil Hartsner besegrar Gianluca via submission (rear-naked choke) 3:43 min i 1:a ronden.
 
Weltervikt:
Erik Carlsson                       VS.           Vladislav Scheblikin
Frölunda Kampsport Center- Sverige        The Knight of Plunge- Ryssland
Erik Carlsson besegrar Vladsilav via TKO/RSC 3:49 min i 3:e rond.
 

The Zone FC 11 Survival

Publicerad 2012-11-10 18:54:00 i FC,

På lördag den 10/11 går The Zone-galan av stapeln i Lisebergshallen Göteborg. De verkar ha haft en tuff matchmaker då galan lidit av en del avhopp och matchbyten. Denna gala ser inte lika fantastisk ut som FC 10 men en hel del intressanta fighters kommer dyka upp bl.a Eddy Bengtsson! Själv kommer jag uppdatera The Zone match för match- rond för rond så vill ni följa galan så rekomenderar jag starkt att titta in här på Figalia på Lördag! 

Här nedan följer fightcard för FC 11 och betting-tips! Ni glömmer väll inte att UFC även går på Lördag klockan 14:00?
 
Fight Card The Zone 11 'Survival'
 
Vladislav Scheblikin  (2,40)           VS.              Erik Carlsson (1.50)                                                                                          The Knight of Plunge                                            Frölunda Kampsport Center
Ryssland                                                             Sverige
 

Gianluca Scottoli  (4,60)                 VS.              Emil Hartsner (1,15)
Shoot Team Modena                                             Frontier MMA
Italien                                                                  Sverige
 

Emil Ahlqvist (3,00)                          VS.              Rami Aziz (1,33)
Örebro MMA Center                                               GBG MMA
Sverige                                                                 Sverige
 
 
Dimitri Anghelou (2,70)                     VS.              Marcus Andersson (1,40)
Sausset Fight Team                                                Örebro MMA Center
Frankrike                                                               Sverige
 
 
Reda Sidhoum  (5,00)                        VS.              Per Franklin (1,14)
Hybrid Fight Team                                                    Gladius MMA
Frankrike                                                                 Sverige
 
 
Jerome Vaulerin (4,00)                       VS.              Jonathan Svensson (1,20)
019 Boxing Camp                                                      Vallentuna Boxing Camp
Frankrike                                                                  Sverige
 
 
Aruna Vilius (2,70)                               VS.              Magnus Strandner (1,40)
Knight of Plunge                                                        GBG MMA
Litauen                                                                     Sverige
 
 
Jean Francois Lenogue (1.70)              VS.              Martin Wojcik (2,02)
Team Lenogue                                                            Pancrase Gym
Frankrike                                                                   International
 
_______________________________________________________________________
TITELMATCH- MELLANVIKT
 
Ion Pascu (4,50)                                      VS.              Victor Cheng (1,16)
Ministry of Martial Arts UK & Absoluto FC                      Gladius MMA
UK                                                                              Sverige
_______________________________________________________________________
 
TITELMATCH- TUNGVIKT   

Dmitry Poberezhets (4,50)                        VS.              Eddy Bengtsson (1,16)
Combat Dobro                                                               Gladius MMA
Ukraina                                                                         Sverige
________________________________________________________________________
 
Ja gott folk! Ser som fram imot att se Eddy ta hem tungviktsbältet! Många välkända ansikten från vårens The Zone gala återkommer ikväll som ni säkert redan lagt märke till. Aziz bl.a var med på 'Demolition' i våras och förlorade där tyvärr mot Frantz Slioa via delat domslut men det var inte lätt. Aziz gav verkligen Slioa en tuff match. Ikväll möter ju Rami Aziz Emil Ahlqvist. Emil kan vara en tuff motståndare men Aziz är mer erfaren och  är farlig både stående och på mattan. Kan bli en riktigt jämn kamp.  Sen har vi Per Franklin som också var med i våras. Då mötte han Fernando Gonzalez som han förlorade mot i 2:a rond via giljotin. Ikväll möter han Reda Sidhoum en ännu okänd fransman. Jag har bara sett en match med Reda och då gick det väll inte allt för bra. Att Franklin dessutom är på hemmaplan försvårar nog mycket för Reda och Franklin kan nog därför sias som vinnare ikväll. Jonathan Svensson mötte i våras Kristoffer Källgren och Svensson vann då stort via TKO i första ronden. Ikväll möter Svensson, Jerome Vaulerin som debuterar inom proffs MMA. Svensson är en farlig fighter och jag tror att Svensson tar matchen ganska fort men man kan ha fel, fransmannen debuterar som sagt och kan visa sig vara riktigt farlig MEN jag tror på svensson. Men jag tycker vi ska fokusera mer p titelmatcherna nu! 

I kvällens titelmatch om tungviktsbältet möter
Eddy Bengtsson möter ikväll Dmitry Poberezhets som är en bakgrund som boxare. Eddy vann i våras mot Vasili Kachan 33 sekunder in i första ronden via submission. Men det säger inte att Eddy vinner ikväll över Dmitry. Dock så tror jag att Eddy vinner ganska lätt över Dmitry. Edyy har hitils visat sig vara en stark vinnare som gör korta matcher. Eddy vinner.

Kampen om mellanviktsbältet går ikväll mellan Ion Pascu VS. Victor Cheng. Victor skulle egentligen ha mött Lucio Linhares som dessvärre hoppade av. Ion är en tuff fighter men får Cheng ner matchen på mattan (Vilket är mest troligt) så vinner Cheng matchen. Men man vet aldrig! 


Mina tippade vinnare för kvällen
 
  • Vladislav Scheblikin
  • Gianluca Scottoli
  • Rami Aziz
  • Marcus Andersson
  • Per Franklin
  • Jonathan Svensson
  • Magnus Strandner
  • Jean Francois Lenogue
  • Victor Cheng
  • Eddy Bengtsson
 

Kommer uppdatera med resultat i efterhand denna gång tyvärr men hoppas ni får en trevlig kväll! Resultat från dagens UFC dyker snart upp!
 
 
 
 
                                         
 
 
 
 

UFC Macao Matchkort

Publicerad 2012-11-06 01:22:00 i UFC,

UFC on Fuel TV 6 går av stapeln på Lördag 10 November klockan 14:00 svensk tid, den här gången från Japan!
Med på huvudkortet hittar vi Cung Le och Thiago Silva! Kan bli en intressant gala! Glöm inte The Zone FC 11- Survival som också går på Lördag klockan 19:00 från Lisebergshallen.
 

 

Fight Card: 

Huvudmatch

  • Rich Franklin vs. Cung Le

Huvudkort:

  • Stanislav Nedkov vs. Thiago Silva
  • Dong Hyum Kim vs. Paulo Thiago
  • Mac Danzig vs. Takanori Gomi
  • Alex Caceres vs. Kyung Ho Kang
  • Jon Tuck vs. Tiequan Zhang

Underkort:

  • John Lineker vs. Yasuhiro Urushitani
  • Tom DeBlass vs. Riki Fukuda
  • Jeff Hougland vs. Takeya Mizugaki
  • David Mitchell vs. Hyun Gyu Lim

 

 

För mer nyheter och info rekomenderar jag starkt att ni tittar in på Kimura.se, fortsatt trevlig dag!
 
 

Om

Min profilbild

Contact me at: [email protected] figalia is an swedish MMA-blog! I try to update with news everyday!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela