The Zone FC 10 'Demolition'

Publicerad 2012-05-06 00:01:00 i FC,

The Zone FC 10 'Demolition'

Mina kommentarer inför FC 10:

The Zone FC 10 Demolition kommer bli tuff! Det är jämna motståndare som möter varandra! Det här kommer bli riktigt spännande och jag taggar till 100% inför matcherna, speciellt taggad inför Tor troéng´s match mot Mats Nilsson, den kommer bli spännande! 
Sen så dessutom Martin Svensson köra titelmatch mot James Saville men jag tror och hoppas att Martin vinner!


Roger Lyngbrant vs. Fredrik Jostelius
Min kommentar innan match: Lyngbrant har tidigare vunnit över Jostelius inom shootfighting via domarslut, de är duktiga båda två och det kommer bli en jämn kamp mellan dessa två killar som båda debuterar inom proffs-MMA, men jag tror Jostelius har ett övertag då han har lite mer uppdaterad matcherfarenhet än Lyngbrant som inte har varit så aktiv sen han van över Jostelius, 2009.
Min tippade vinnare: Fredrik Jostelius
Vinnare: Josteilus vinner via ett domslut precis som jag trodde!
Min kommentar efter match: Det blev en riktigt tuff match precis som jag trodde och Jostelius van via ett domslut! Riktigt spännande match där Lynbrant gav  Jostelius en hård kamp, ett riktigt krig!
 
 
Frantz Slioa vs. Rami Aziz
Min kommentar: Den här matchen kan sluta lite hur som helst! Aziz kanske folk känner igen genom Kimura talent 2 eller ni kanske har läst hans blogg på MMAnytt? Han är vass och stark både stående och i grappling, men Slioa´s senaste match höll endast på i 23 sekunder och han har dessförinnan vunnit på knockout och submission! Det kommer bli en jämn och tuff kamp!
Min tippade vinnare: Frantz Slioa
Vinnare: Slioa vinner via Delat domslut!
Min Kommentar efter match:VILKEN MATCH! VILKET KRIG!!! Helt galet!!! Riktigt spännande match! Som jag trodde så blev det verkligen en match som hade kunnat sluta hur som helst! Men matchen höll på riktigt länge, så Aziz gav verkligen Slioa en riktigt tuff kamp!
 
Fernando Gonzalez vs. Per Franklin
Min Kommentar: Det kan nog sluta lite hur som helst, båda är duktiga! Men Gonzales är nog sneppet vassare! Tror Gonzales vinner över Franklin! Gonzales är kanske som ni redan misstänkt Kusin med framgånsrike Deigo Gonzales! I Fernandos debutmatch som proffs i finland där han mötte Kalle Arvelin, gick han vinnande ut ur ringen på endast 40 sekunder!
Min tippade vinnare: Fernando Gonzalez
Vinnare: Fernando Gonzalez vinner via en Giljotin i 2:a rond
Min kommentar efter match: En tuff kamp men Gonzalez var sneppet starkare även om det stod mer eller mindre oavgjort i 1:a rond. Fernando visar stor respekt mot sin motståndare och så även Per! Fernando kommer gå långt!
 
Ricardo Chavez vs. Martin Akhtar
Min kommentar: Det blir en hård match då de båda debuterar inom proffs-MMA. Chavez har ett record på 2-2 inom amatör MMA och Akhtar känner vi igen genom thaiboxning! Det blir en tuff kamp där Akhtar kan dominera i stående.
Min tippade vinnare: Martin Akhtar
Vinnare: Martin Akhtar via en TKO i första rond!
Min kommentar efter match: Martin Akhtar fick det tufft i början då Chavez klokt nog försökte ta ner Akhtar på mattan, men Martin stod försvarade sig bra och efter en stund så ställer dommaren upp dem. Här får Akhtar visa upp sina tidigare erfarenheter inom Thaiboxningen och tar ned Ricardo och följer upp med en serie slag tills domaren bryter upp! Inte en helt jämn match kanske men det är självfallet svårt att få ihop jämna motståndare när båda är precis i början av sin proffskarriär!
 
Johan Jorup vs. Magnus Strandner
Min kommentar: Jorup vann sin första match via en TKO, sin andra profisionella match van han via en giljotin i första rond, dock så är Strandner stabil och tuff... Jorup har en bakgrund som brandman, han har vunnit 4 sm i sport-jiujitsu men Strandner har en bra meritlista (10-0 som amatör, 2-2 som proffs) trots sin knackiga start och fick banta mycket för att nå sin vikt. Det kan bli en intressant match men jag tror Strandner kan vinna!
Min tippade vinnare: Magnus Strandner
Vinnare: Jorup tog snabbt hem matchen i 1:a rond via en TKO
Min kommentar efter match: Jorup imponerade verkligen, det blev en riktigt kort match, men de kämpade väl båda två!
 
Jonathan Svensson vs. Kristoffer Källgren
Min kommentar: Ingen kommer vilja förlora denna match, båda är starka... Jag tror det blir jämnt upp-oavgjort! Alt. ett domarslut i 3:e rond men kan faktiskt inte säga vem jag tror kommer vinna... Det kommer bli krig, ingen av dem har något att förlora!! Måste jag välja en så säger jag Svensson! Han är tuff! Men som sagt det blir en närgången kamp som kan sluta hur som helst!
Min tippade vinnare: Jonathan Svensson
Vinnare: Svensson sänker Källgren via en TKO i 1:a Rond!
Min kommentar efter match: Helt okej domslut, kanske lite tidigt. Matchen höll inte alls på så länge som jag trodde den skulle hålla på, Svensson sänkte källgren snabbt!
 
Nu till min favorit! Tor!!!
Tor Troéng vs. Mats Nilsson
Min kommentar: Oj, oj, oj... Ja... 2 svenskar som möts är inte helt vanligt men Troéng har mer erfarenhet, han är TUFF! Mats har tidigare vunnit VM i SW 2 år på rad, det här kommer bli extremt spännande, det här kommer absolut bli den bästa helsvenska matchen! Det här är den matchen jag ser absolut mest fram i mot!
Min tippade vinnare: Tor Troéng
Vinnare:Tor Troéng vinner via enhälligt domslut 30-27!
Min kommentar efter match:VILKEN MATCH, VILKEN MATCH!!! Riktigt tuff match där Tor hade övertaget! Han tog alla 3 ronder och hade ett övertag stående!!! En riktigt häftig match!!! Nilsson var tuff och gjorde bra ifrån sig men Tor är tuff!
 
Vasili Kachan vs. Eddy Bengtsson
Min kommentar:Både Kachan och Bengtsson har brottarbakgrund men Bengtsson är helt klart mer erfaren men förlorade å andra sidan sin senaste match efter att ha fått en armbåge i huvudet dock hade han övertaget i början. Vitryssen Kachan kommer få en tuff kamp mot Bengtsson, jag tror det kommer bli en marknära omgång men Kachan är alldeles för oerfaren...
Min tippade vinnare: Eddy Bengtsson
Vinnare: Eddy Bengtsson vinner 33 sekunder in i första ronden via Submission
Min kommentar efter match: Det blev en oerhört kort match där Eddy snabbt visade vem som bestämmer! 33 sekunder in i första ronden! Riktigt häftigt!!! Stort Grattis till Bengtsson!
 
Nu till titelmatcherna! Något som kommer bli oerhört spännande!
 
Bantam Weight
Claudemir Sousa vs. Sirwan Kakai
Min kommentar: Kakai har gått obesegrad sedan 2008, men Sousa är aggresiv! Det blir nog ganska jämt i kampen om bältet! Att tänka på är ju att Sirwan är en av våra bästa fighters i Sverige, så vi får hålla tummarna för att han vinner! Jag tror det kommer bli en väldigt spännande match!
Min tippade vinnare: Sirwan Kakai
Vinnare: Sirwan Kakai via enhälligt domarslut, 30-27, 30-27, 29-28
Min kommentar efter match: Det roliga med denna match är att jag skrev vinnarresultatet redan i 2:a ronden! Men det blev en tuff kamp! Sousa fick kämpa hårt men Kaikai bevisar att han verkligen är en av våra bästa fighters i landet och tar hem segern i titelmatchen Bantam Weight!
 
Feather Weight
James Saville vs. Martin Svensson
Min kommentar: Kan säga att det här är en av de matcher jag verkligen längtar efter att få se!
Saville har vunnit sina senaste matcher varav en var mot "Moon Lee", norrmanen som förlorade mot Bäckström i går kväll (Vision FC: Fight Night i karlstad). Svensson erövrade förra året (The Zone FC -Unbreakable) bältet i fjädervikt mot skotten Paul Reed via ett oenigt domslut! Jag tror dock att Svensson kommer vinna mot Saville och behålla bältet!
Min tippade vinnare: Martin Svensson
Vinnare: Martin Svensson via en RnC i 2:a ronden
Min kommentar efter match: En tuff match där Svensson hade övertaget under större delen av matchen! Grattis Martin! Martin vinner och försvarar alltså sin titel =)
 
Welter Weight
Morten Djursaa vs. Assan Njie
Min kommentar: Det var från början tänkt att Njie skulle möta Ivica Truscek men efter att Truscek skadat sig så ersattes han av Morten Djursaa! Djursaa blev dansk mästare i thaiboxning 2006. Djursaa har tidigare förlorat mot Martin Svensson, och jag måste säga att det är tufft av honom att ställa sig mot Assan med så kort varsel.
Min tippade vinnare: Assan Njie
Vinnare: Assan Njie , enhälligt Domslut 30-27
Min kommentar efter match: En oerhört jämn och tuff kamp! Djursaa hade riktigt bra lägen och gav Assan en bra kamp, men Assan är stentuff! De var båda två trötta mot slutet, sista minuten blir oerhört spännande! Tiden går ut för 3:e rond och Assan Njie vinner och behåller titeln!!! Riktigt spännande match =D

 
Det här har varit en riktigt spännande gala! Önskar att jag hade kunnat sitta o se allt LIVE på plats i lzebergshallen MEN jag fick iaf följa galan via livestream och kimura.se samt MMAnytt´s liveuppdateringar vilket är guld! Simon Kölle har gjort ett grymt jobb och så också Patrick Jenkinson! 
Riktigt kul att Martin Svensson, Eddy Bengtsson och Tor Troéng vann sina matcher!  Det här har varit en riktig toppen kväll, och jag tackar nu för mig! Vi hörs i morgon!

MMA-Vision FC: Fight Night 1

Publicerad 2012-05-05 00:32:00 i FC,

MMA-Vision FC: Fight Night 1

Mina kommentarer för kvällens matcher såg ut följande:

Kenny Carlson Vs Emil Ahlqvist
Em: Ahlqvist vinner på 2 ronder
IRL: Matchen Oavgjord efter 3 ronder

Jonas Krus Vs Mikael Gustafsson
Em: Gustafsson vinner på 2 ronder
IRL: Gustafsson vnner på TKO 2 min in i anda ronden!

Håkon Foss Vs Nisse Pålholm
Em: Foss vinner på 1 rond
IRL: Foss vinner via armbar i första ronden

Johan Sjölin Vs Botan Tokay
Em: Tokay vinner i 2:a rond
IRL: Tokay vinner via delat domslut i 3 rond

Blir en (kändes som en evighet men var inte så lång tid) väntan utan uppdateringar, tekniskt fel så liveuppdateringen från kimura försvann, men återupptas efter ett tag, resultaten mellan Lexell Vs Boo samt Anderson Vs Sazesh läggs ut sedan fortsätter allt som det ska!

Kristian Lexell Vs Sam Boo
Em: Lexell vinner i 2 rond
IRL: Lexell vinner via TKO i 1:a rond

Marcus Anderson Vs Sharyar Sazesh
Em: Sazesh vinner i rond 3
IRL: Anderson vinner via RnC i första rond

Pause till 21:00- Spelar WoW som en nörd- tittar till klockan ser att den är 21:02, slänger ned wow och upp med Kimura.se´s liveuppdatering!!! (Unibet´s Livestream sändning ville ju inte funka ^^ Eller snarare min dator ville inte samarbeta!)

Dennis Erdogan Vs Nicklas Danielsson
Em: Jämnt upp i 1:a rond sen vinner i 2:a Danielsson
IRL: Danielsson vinner via TKO i första rond

Tomas Moon Lee Vs Niklas Bäckström
Em: Moon Lee vinner i 2:a rond
IRL: Bäckström vinner via TKO i 2:a ronden

Det blir lien väntan utan uppdateringar- Fel igen??? Nope- Något har hänt med en fighter så blev 5-10 min pause sedan var det i full gång igen!

NU! 1/2 Matcherna jag väntat på!
Jonatan Westin Vs Robert Radomski
Em: Det blir en oerhört tuff kamp men Westin tar hem det, helt klart!!!
IRL: Radomski vinner 7 sek in i 1:a rond via en KO

Jag blir irriterad, surar ett tag för att sedan bli uppdaterad om match 2/2 som jag väntat på!

Jani Lax Vs Bobby McVitie
Em: Jämn kamp, Lax är vass men McVitie tar det nog ändå! (Simon Kölle´s tipsrad i MMA-Panelen blev Jani Lax)
IRL: Jani Lax vinner via TKO i första rond och blir därmed Visions Lättviktsmästare

Om

Min profilbild

Contact me at: [email protected] figalia is an swedish MMA-blog! I try to update with news everyday!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela