Så föll det sista slaget- Strikeforcekrönika

Publicerad 2013-01-13 23:59:00 i Allmänt,

          
I natt gick den sista strikeforcegalan någonsin, Strikeforce: Marquardt vs. Saffiedine.
Galans huvudevent var titelmatchen i welterweight där utmanaren Tarec Saffiedine gick in och besegrade den regerande mästaren Nate Marquardt via enhällgt domslut efter 5 ronder.
 
Galan har erbjudit en mängd bra matcher  tillexempel Josh Barnett vs. Nandor Guelmino. Det blev en kort match, Josh visade att han skulle gå som segrare ur sin sista strikeforcematch och det är fortfarande inte klart hurvida Josh Barnett kommer återvända till UFC eller ej, men han ska innan matchen ha sagt att han själv kommer acceptera nya erbjudanden från UFC men det är ännu oklart hurvida Dana White kommer ta in Josh igen.
                                                  
Jag satt själv uppe för att se strikeforcegalan live, men ska vara ärlig och säga att jag fick kolla reprisen tidigare idag. Riktigt trött när klockan slog fyra, men det var svårt att inte vakna till liv när första matcen drog igång. Vilken toppengala! Riktigt tuffa, jämna matcher. Det är ju mycket fokus nu också kring Josh Barnett och Dana White´s gräl. Jag själv hoppas Dana släpper in Josh i UFC igen. Ge honom en till chans för det går inte att undvika- Josh Barnett är en bra fighter men självklart finns det gränser... Strikeforce bjöd på ett snyggt avslut men till slut så föll det sista slaget och Tarec Saffiedine passade på att uppdatera sitt namn i historieböckerna som den sista strikeforce welterweight mästaren någonsin. Tack Strikeforce för grymma galor och ett riktigt snyggt avslut. 
        
                                                                Tack för allt Strikeforce!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Contact me at: [email protected] figalia is an swedish MMA-blog! I try to update with news everyday!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela