Tankar kring VISION 5

Publicerad 2012-12-03 00:22:38 i Allmänt,

 
Ja så har nu Vision 5 varit i fryshuset. Trots 3 stycken avhopp så blev galan suverän! Pannie gjorde en lysande, kort match, själv tyckte jag väll att dommaren bröt liiite tidigt men men. Snygg match Pannie och STORT GRATTIS! David Häggström gjorde också han en lyckad match där han försvarade bantambältet!
 
VISION-galan var sjukt bra upplagd men tokjämna matcher, synd med några avhopp bara men galan var riktigt riktigt tuff! Gillade den skarpt och ser fram imot kommande Vision-galor! Ni måste ha slitit som djur! 
Lite tråkig domare emellanåt. Vissa matcher var på mattan liiite länge, han borde ha ställt vissa fighters upp lite tidigare, samt som tidigare nämnt Pannies match bröts lite tidigt. Men i övrigt en toppengala och domaren gjorde såklart ett suveränt jobb!
 
Mycket av fokusen från galan stals dock av dramatiken kring Martin Svenssons vikt och den inställda matchen mot Nicklas Bäckström. Jag tänker dock inte ta parti utan jag tycker synd om båda killarna dom kämpade hårt inför den här matchen men samtidigt har inte Svensson fullföljt sitt kontrakt, han har ett ansvar att hålla vikten men självklart kan det ha kommit någon infektion etc i vägen som orsakade problemet. 

Jag länkar till kimura´s reportage med George Sallfeldt här nedan där just ovanstående problem tas upp. 
http://www.kimura.se/george-sallfeldt-diskuterar-bantningsproblematiken
 
 
Kimura... Vad säger man? Hatten av för kimuragänget som visar på stor professionalitet! Millad och Simon gjorde ett superjobb som kommentatorer, liiite jobbig röst hade Millad under kvällen tyvärr. Men när han slappnade av så lät det riktigt bra, men om man räknar bort rösten så gjorde han faktiskt ett superjobb som kommentator, och han är en lysande reporter helt klart! Paul och Kaveh- superjobb och alla andra på kimura som jag glömmer ni är grymma! 
 
Hatten av för VISION som återigen gjort en supergala och för Kimura som gjorde bra reportage, speaker, uppdateringar etc etc. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Contact me at: [email protected] figalia is an swedish MMA-blog! I try to update with news everyday!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela